Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Dineren 6 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Bij Tappunt Zuid in Den Bosch matchen ze bieren met flammkuchen

Flammkuchen en fijne bieren? Een topcombinatie. Dat dachten ze bij Tappunt Zuid, een nieuwe hotspot in Den Bosch. Hier kun je je speciaalbiertje mooi matchen met een heerlijke flammkuchen.

De menukaart van Tappunt Zuid is namelijk zó ingedeeld, dat je makkelijk kunt kiezen welk speciaalbiertje bij je flammkuchen past. Hetzelfde geldt voor de salades op de kaart.

Tappunt Zuid
Bron: Tappunt Zuid

Een kaart vol flammkuchen

Er zijn de klassieke flammkuchen met spek en ui, maar ook exemplaren met barbecue kip, pulled procureur met bier, salami en rode peper of gerookte zalm.

Liever vega? Neem die met bloemkool, zoete aardappel en andere veggies. Of wat dacht je van de interessante combo druiven, kruiden en camembert? Je kunt je gerecht ook bestellen zonder vlees of vis.

Daarnaast zijn er ook ook spannende zoete flammkuchen. Bijvoorbeeld met vanille, abrikozen, granaatappel en sinaasappel.

Tappunt Zuid

Net zo belangrijk als de flammkuchen, is het bier bij Tappunt. Er is een wisseltap met 10 verschillende bieren en er zijn ook 60 biertjes op fles.

Ook leuk: je kunt hier een bierproeverij doen. Op een kaartje zie je welke soorten je kunt proeven.

Het is trouwens ook de ideale plek voor een borrel en een late night snack: op sommige dagen zijn ze open tot 02:00 uur.

Tappunt Zuid is van woensdag t/m maandag geopend vanaf 12:00. Op zondag beginnen ze een uurtje later.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.