Bij Tappunt Zuid in Den Bosch matchen ze bieren met flammkuchen

Flammkuchen en fijne bieren? Een topcombinatie. Dat dachten ze bij Tappunt Zuid, een nieuwe hotspot in Den Bosch. Hier kun je je speciaalbiertje mooi matchen met een heerlijke flammkuchen.

De menukaart van Tappunt Zuid is namelijk zó ingedeeld, dat je makkelijk kunt kiezen welk speciaalbiertje bij je flammkuchen past. Hetzelfde geldt voor de salades op de kaart.

Tappunt Zuid
Bron: Tappunt Zuid

Een kaart vol flammkuchen

Er zijn de klassieke flammkuchen met spek en ui, maar ook exemplaren met barbecue kip, pulled procureur met bier, salami en rode peper of gerookte zalm.

Liever vega? Neem die met bloemkool, zoete aardappel en andere veggies. Of wat dacht je van de interessante combo druiven, kruiden en camembert? Je kunt je gerecht ook bestellen zonder vlees of vis.

Daarnaast zijn er ook ook spannende zoete flammkuchen. Bijvoorbeeld met vanille, abrikozen, granaatappel en sinaasappel.

Met spek en ui of toch een gezonde variant? Doe ze maar gewoon allebei [email protected]_zuid X @maaikeerben #WaarDenBoschEet #WDBE #flammkuchen #tappunt #newintown #minderbroedersplein #denbosch #weekend

A post shared by Waar Den Bosch Eet (@waardenboscheet) on

Tappunt Zuid

Net zo belangrijk als de flammkuchen, is het bier bij Tappunt. Er is een wisseltap met 10 verschillende bieren en er zijn ook 60 biertjes op fles.

Ook leuk: je kunt hier een bierproeverij doen. Op een kaartje zie je welke soorten je kunt proeven.

Het is trouwens ook de ideale plek voor een borrel en een late night snack: op sommige dagen zijn ze open tot 02:00 uur.

Tappunt Zuid is van woensdag t/m maandag geopend vanaf 12:00. Op zondag beginnen ze een uurtje later.

In een gebalanceerd leven moet je ook kunnen genieten van uiteten gaan. Gewoon bestellen waar je zin in hebt! Hier op de foto een onwijs lekkere flammkuchen bij de NIEUWE HOTSPOT @tappunt_zuid in Den Bosch! Daar krijg je toch gelijk trek van? Sinds vorige week zaterdag is dit flammkuchen & bier restaurant geopend en ik ben gevraagd hier te komen proeven en erover te bloggen. Mijn blog staat nu op online, link in profiel! #foodblogger #flammkuchen #hotspot #denbosch

A post shared by Madelon Donders (@puurmaddie) on

Nieuwe lievelings!! ?? Geweldig lekkere flammkuchen en fijne bieren bij TAPPUNT Den Bosch! @tappunt_zuid ??? Binnenkort meer op bierliefde.nl #bierlunch #tappunt #tappuntzuid #denbosch #bierhotspot #placetobeer #flammkuchen #speciaalbier #nomnom #biergenieten #hap #hop #quickbite #fresh #homemade #goodfood #goodbeer #bierliefde #pulledpork #ipa #biergenieten #bierliefde #bierblog #proost #cheers

A post shared by Bierliefde – Yvonne (@bierliefde) on

Breakieee with the birthdaygirl #multitasken #vrijgezellenmeetsbirthday #beeroclock @dayz85 #cheers

A post shared by Fabienne Streefkerk (@fabienne.str) on

Reageer op artikel:
Bij Tappunt Zuid in Den Bosch matchen ze bieren met flammkuchen
Sluiten