Redactie
Redactie Dineren 14 apr 2014
Leestijd: 1 minuut

Tales & Spirits

Bij Tales & Spirits staat genieten voorop, en dat lukt hier dan ook erg goed als je je bedenkt dat het gehele team een voorliefde heeft voor eten en cocktails. Drink een lekker drankje aan de bar of ga voor een culinaire avond met de lekkerste gerechten uit eigen keuken. 

Tales & Spirits heeft meerdere ‘levels’ in het restaurant, waar je kunt genieten van cocktails, heerlijke gerechten en lekkere hapjes. De focus ligt op het creëren van een echte ervaring, onder andere door de vernieuwende cocktails en de presentatie van het eten.

Het team van Tales & Spirits denkt iedere minuut van de dag aan eten. Het opeten ervan hoeft volgens hen echt niet louter drie keer per dag, maar kan prima de hele dag door. De keuken is daarom ook open tot laat in de avond en er wordt geen onderscheid gemaakt in voor- of hoofdgerechten. De gerechtjes zijn even groot, en je kunt er zoveel bestellen als je wilt.

Ga je voor de cocktails? Veracht dan niet de standaard mojito’s of cosmopolitans die je in de meeste bars vindt. Nee, de cocktails hier hebben allemaal een eigen verhaal en kennen bijzondere smaakcombinaties.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.