Culy
Culy Dineren 8 augustus 2015

Strandpaviljoen de Kwartel

Als je op zoek bent naar een fijne plek aan zee, rijd dan eens naar De Kwartel. Dit strandpaviljoen ligt prachtig tussen Kijkduin en Scheveningen in, en de kaart staat vol lekkers.

Vanaf 9.00 uur ‘s ochtends is Strandpaviljoen de Kwartel geopend voor koffie en een ontbijtje met Griekse yoghurt. In het weekend bestel je hier een uitgebreid ontbijt met roerei, serranoham en croissantjes. Wij krijgen er nú al zin in…

deKwartel230_srcset-large

Bij De Kwartel werken ze zoveel mogelijk met biologische producten. Op het lunchmenu vind je biologisch desem-vloerbrood, salades, verschillende gerechten met ei en soepjes. Bekijk hier het volledige menu van de dag.

‘s Avonds gaat de Josper houtskooloven aan: een Spaanse oven waarin mooie stukken vlees worden bereid. Denk aan bavette van Black Angus-rund en Jamaicaanse jerk pork, geserveerd met seizoensgroenten en biologische frietjes. Precies wat je nodig hebt na een lange dag aan het strand.

Naast lekker eten kan je bij Strandpaviljoen de Kwartel ook terecht voor yoga, salsa of een fijne massage. Bekijk hier de volledige agenda.

deKwarteldeel3110_srcset-large

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Strandpaviljoen de Kwartel
Sluiten