Redactie
Redactie Dineren 8 aug 2015
Leestijd: 1 minuut

Strandpaviljoen de Kwartel

Als je op zoek bent naar een fijne plek aan zee, rijd dan eens naar De Kwartel. Dit strandpaviljoen ligt prachtig tussen Kijkduin en Scheveningen in, en de kaart staat vol lekkers.

Vanaf 9.00 uur ‘s ochtends is Strandpaviljoen de Kwartel geopend voor koffie en een ontbijtje met Griekse yoghurt. In het weekend bestel je hier een uitgebreid ontbijt met roerei, serranoham en croissantjes. Wij krijgen er nú al zin in…

Bij De Kwartel werken ze zoveel mogelijk met biologische producten. Op het lunchmenu vind je biologisch desem-vloerbrood, salades, verschillende gerechten met ei en soepjes. Bekijk hier het volledige menu van de dag.

‘s Avonds gaat de Josper houtskooloven aan: een Spaanse oven waarin mooie stukken vlees worden bereid. Denk aan bavette van Black Angus-rund en Jamaicaanse jerk pork, geserveerd met seizoensgroenten en biologische frietjes. Precies wat je nodig hebt na een lange dag aan het strand.

Naast lekker eten kan je bij Strandpaviljoen de Kwartel ook terecht voor yoga, salsa of een fijne massage. Bekijk hier de volledige agenda.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.