Redactie
Redactie Dineren 25 feb 2016
Leestijd: 1 minuut

Sea Salt Saloon

De Sea Salt Saloon in Utrecht is je-van-het voor liefhebbers van vis. Denk knapperige garnalenkroketjes, vette paling op toast, ceviche van coquille, sliptong met friet en langoustines uit de oven. 

Sea Salt Saloon noemt zich een visbistro en daar is niets van gelogen. Van de toegankelijke gerechten tot de sfeervolle inrichting, hier kom je om te genieten van niet al te moeilijke, maar vooral érg lekkere gerechten.

Elk seizoen wordt er gekeken naar de kaart en er wordt alleen maar gewerkt met verantwoord gevangen vissoorten.

Op het menu staan voornamelijk gerechten bedoeld om te delen, maar als jij liever in je eentje die crab rolls verorbert kan dat natuurlijk ook. Ook fijn: er zijn twee plateaus met allerlei lekkers uit de zee met bijvoorbeeld gerookte zalm, Hollandse garnalen en krabbenpoten.

De prijzen verschillen van €6,50 voor de kleinere hapjes als gefrituurde spiering en gebakken kibbeling, tot €16,50 voor de langoustines, een hele dorade of risotto met zeevruchten.

Sea Salt Saloon is dinsdag tot en met zondag geopend voor lunch en diner, behalve op dinsdag en woensdag (dan alleen vanaf borreltijd). Kijk voor meer informatie en het actuele menu op de website

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.