Redactie
Redactie Afhalen 15 apr 2015
Leestijd: 1 minuut

Saladebar CROP

Utrecht heeft er een nieuwe – volledig biologische – saladebar bij, genaamd CROP. De eigenaren van espressobar 30ml in Utrecht renoveerden het pand aan de Biltstraat en openden daar begin april de deuren van deze gloednieuwe saladebar.

CROP is een echte healthy hotspot waar verse, biologische en gezonde producten de boventoon voeren. Stel zelf je salade samen en neem hem mee voor thuis of eet hem lekker daar op. Het leuke is dat er zoveel mogelijk met lokale producten wordt gewerkt, afkomstig van stadsmoestuintjes en een slagerij uit de buurt.

Naast salades kan je bij CROP ook terecht voor een all day breakfast met op het menu homemade granola met yoghurt, croissantjes en vers fruit. Én een goede kop koffie, want CROP heeft ook een eigen koffiebar. Tja, wat wil je met eigenaren die ook een espressobar runnen…

In de toekomst moet er ook een eetwinkel komen waar je groene producten voor thuis kunt kopen. Deze is er nu nog niet, het is nog even wachten op de vergunning. Ga dus vooral vast proeven van wat CROP allemaal wél op het menu heeft staan.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.