Speck Rotterdam: voor superlekker Italiaans eten

Meer lekkers van de makers van restaurant Tosca: Speck Rotterdam is hét go-to adresje voor vers, gezond, betaalbaar take-away eten.

Nooit meer vette pizza’s die allemaal hetzelfde smaken of fantasieloze salades! Want bij Speck Rotterdam haal je superlekker Italiaans eten. Of schuif gezellig aan. Opvallend: je kunt niet reserveren. “Kom gewoon langs!” is de leus.

Speck Rotterdam

Hun pizza’s zijn inmiddels beroemd in Rotterdam en omstreken. We noemen een pizza van de maand met oesterzwammen, aardappel, radicchio en parmezaan (de ‘Fokking Funky Funghi’ geheten).

Maar je eet hier bijvoorbeeld ook gehaktballetjes in pittige tomatensaus met een tabouleh van bloemkool en munt. Ook voor vegetariërs is er keuze genoeg, met o.a. de Melanzane, Pizza Bietole (met geitenkaas, rode biet, peer en ricotta) of een wandelingetje langs de goed gevulde saladebar.

Speck Rotterdam

Lasagne met truffel à la Speck Rotterdam

Toen de lasagne met mortadella, witte kool, parmezaan en truffel eventjes van de kaart werd gehaald, kwamen de stamgasten in opstand. Zó geliefd is hun versie van deze Italiaanse klassieker.

Er is zelfs ossobuco van gestoofde kalfsschenkel met saffraanrisotto. En in witte wijn gestoofde octopus met gebakken polenta. Afhalen was nog nooit zo’n feest!

Speck Rotterdam
Speck Rotterdam

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Speck Rotterdam: voor superlekker Italiaans eten
Sluiten