Redactie
Redactie Afhalen 1 jan 2014
Leestijd: 1 minuut

Smaakwarenhuis de Lage Landen

Bij Smaakwarenhuis de Lage Landen in Breda kun je terecht voor alleen de beste en smaakvolste producten uit… De Lage Landen! Of je het nu koopt in de winkel, ervan geniet in het restaurant of bestelt in de webshop, ze weten er precies wat lekker en lokaal eten & drinken is.

In het assortiment vind je producten uit verschillende regio’s en segmenten. Zo verkopen ze bijvoorbeeld brood gemaakt van granen uit Flevoland, worst uit Brabant en vis uit de Oosterschelde. Doordat ze alleen seizoens- en regio-gebonden werken, kan het dus wel eens voorkomen dat een product ontbreekt of tijdelijk niet leverbaar is.

Het restaurant is van dinsdag tot en met zaterdag geopend en van 09:00 tot 21:00 kan je er genieten van ontbijtjes, een fijne lunch of stevig diner. Klik hier om het menu te zien.

Naast dat ze graag hun passie voor goed eten delen, delen ze ook graag hun kennis. In het restaurant worden er regelmatig (kook)workshops georganiseerd waar je in een avond veel leert over een bepaald onderwerp, zoals bijvoorbeeld vergeten groenten. Kijk op de website voor meer informatie.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.