Redactie
Redactie Gadgets 1 jan 2014
Leestijd: 1 minuut

Eindelijk is het zover: de Culy FoodWeLove box. Bestel ‘m nu!

Vaste Culy-bezoekers kennen ‘m inmiddels al: de heerlijke boxen van FoodWeLove. En in januari komt er eindelijk een Culy-FoodWeLove-box, met de favoriete guilty pleasures van Culy hoofdredacteur Monique van Loon, die onlangs het boek The culy way of life schreef.

Met een abonnement op de FoodWeLove (à € 24,95) krijg je elke maand een box met minimaal vijf ambachtelijke producten. Altijd lekker, altijd een verrassing, plus recepten en gratis bij je thuis bezorgd.

De FoodWeLove doos van januari is samengesteld door onze eigen Culy Monique. Wat er precies in de doos zit, verklappen we nog niet, maar we kunnen wél alvast zeggen dat -ie zeer goed gevuld is, en dat alles in deze doos draait om guilty pleasures. Omdat januari, net zo goed als december, een maand is om culinair te genieten. Met de beste producten, vol van smaak. Naast de producten vind je ook fijne receptkaarten in de box, met recepten uit het boek The culy way of life.

Bestel nu!

Bestel de Culy FoodWeLove box nu via FoodWeLove.com. Je kunt de box bestellen tot 20 januari. Je kunt ook direct een abonnement afsluiten, dan begin je in januari met de heerlijke box samengesteld door Culy’s Monique, en krijg je in februari weer een andere fijne culinaire verrassing (en in maart, april, mei, et cetera…).

De Culy FoodWeLove box wordt in de derde week van januari 2014 verstuurd.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.