Culy
Culy Afhalen 20 februari 2016

Roji

Dol op de Japanse keuken en heb je iets te vieren? Ga dan een keer eten bij Restaurant Roji in Antwerpen, dé plek voor sushi, sashimi en meer. 

Alleen al het interieur is de moeite waard om een keer bij Roji te dineren. Gevestigd in een middeleeuwse gewelvenkelder is het een unieke plek met veel steen en een mysterieuze sfeer.

Maar, de keuken is waar we écht voor komen. Hier worden Japanse gerechten gecombineerd met Franse technieken en ingrediënten, en vind je een mix van fingerfood, voor-, hoofd- en nagerechten en een zeer uitgebreide sushi- en sashimikaart.

Roji4Roji6

Zo eet je hier bijvoorbeeld tempura, misosoep, spring rolls met king crab, coquilles met magnolia en yuzu, black cod met miso-sojasaus, wagyu beef en king crab uit de oven met citroen-knoflookboter.

Ook is er een ruime wijnkaart, met talloze wijnen van over de hele wereld, waaronder sake.

De prijzen van zowel de wijnen als de gerechten zijn wat hoger dan een gemiddeld restaurant, maar naar onze mening wel schappelijk in verhouding met de kwaliteit. Vanaf €59,- heb je een uitgebreid menu, inclusief sushi.

Roji is woensdag tot en met zondag geopend voor diner. Vanaf 16.00 uur kun je de gerechten ook afhalen en kijk hier voor het actuele menu. 

Roji3

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Roji
Sluiten