Culy
Culy Dineren 22 januari 2013

Rijsel

Rijsel (Vlaams voor de stad Lille in Frankrijk) is ontstaan vanuit passie voor de Franse keuken met een knipoog naar Vlaanderen. Hier geniet je van betaalbaar, Frans geïnspireerd eten zonder pretenties of gedoe. In een ontspannen sfeer eet je heerlijke gerechten en drink je fijne wijnen, zonder het gevoel te hebben iets te moeten en je aan een bepaalde houding te moeten houden.

In Rijsel voelt iedereen zich thuis en waan je je in een Parijse bistro, met heerlijke gerechtjes en goede service. De Culy redactie is er al meerdere malen geweest en is fan vanaf de eerste dag. Nergens is de côte du boeuf zó lekker en de aardappeltjes zó krokant. En dan hebben we het nog niet over de aangename wijnkaart.

Een ander groot pluspunt is de bediening. Waar velen zeggen dat de Amsterdamse horeca bekend staat om slechte service, schopt Rijsel dit vooroordeel meteen onderuit. Bij binnenkomst word je vriendelijk (en persoonlijk) verwelkomd en de rest van de avond ontbreekt het je aan niets.

Rijsel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 18:00 tot 24:00. Reserveer minstens een maand van tevoren, want niet alleen wij zijn fan van Rijsel!

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Rijsel
Sluiten