Redactie
Redactie Dineren 18 jan 2013
Leestijd: 1 minuut

Restaurant Vandeijck: een vervallen ruïne omgebouwd tot prachtig restaurant

Hoewel het restaurant haar deuren juni 2012 pas opende, voelt het als een warm welkom wanneer je binnenkomt in het prachtig gerestaureerde Restaurant Vandeijck. Waar de monumentale boerderij ooit zorgde voor een plek in de top-tien meest treurige dorpskernen, is in vijf jaar tijd de vervallen ruïne omgebouwd tot prachtig restaurant waar oud en nieuw bijzonder goed worden gecombineerd.

Van de prachtige halfopen keuken tot de bijzondere verschillende ruimtes en uiteraard niet te vergeten het goddelijke eten, alles is perfect. Chef Gardy Joordens kookt iedere avond de sterren van de hemel en serveert klassieke gerechten in een modern jasje. Geniet hier van gerechten als gerookte dry-aged runderlende met ingelegde ‘vergeten groenten’, rogvleugel & buikspek en zwezerik & kalfskaakje.

Kom hier voor een rustige avond en geniet van ‘Gastronomie met Gevoel’, zoals ze het zelf heel goed verwoorden.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.