Redactie
Redactie Dineren 1 nov 2014
Leestijd: 1 minuut

*Restaurant Château Neercanne

Nabij Maastricht ligt het prachtige Château Neercanne, waar ook het gelijknamige restaurant zich bevindt. Hier eet je op een wel heel bijzondere locatie in Zuid-Limburg de mooiste gerechten.

Sinds 1980 is Hans Snijders chefkok van Restaurant Château Neercanne. In 1985 kreeg het restaurant een Michelinster en tot op heden heeft Snijders deze weten te behouden. Een echte signature dish van de chef is gestoofde kalfswang met truffelsaus. Het gerecht staat al meer dan 15 jaar op het menu en gasten blijven ervoor terugkomen.

Château Neercanne ligt op de grens met België, nog net in Nederland. Vanaf het kasteel heb je prachtig uitzicht over het Jerkerdal. ‘s Avonds wordt het kasteel verlicht en branden er diverse fakkels buiten wat een sprookjesachtige ambiance oplevert. Als we in de buurt zijn gaan we zeker proeven!

www.chateauhotels.nl en via Facebook

Bron: Facebook

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.