Redactie
Redactie Dineren 19 feb 2014
Leestijd: 1 minuut

De Gespleten Arent

Zeeland is één van de fijnste provincies op culinair gebied, vinden wij. Bij De Gespleten Arent maken ze dat meer dan waar: hier eet je heerlijke gerechten gemaakt met biologische producten uit de omgeving.

Gerechten zijn hier à la carte bestellen, maar je kunt ook gaan voor het seizoensmen: een prachtig uitgewerkt menu met louter producten uit het seizoen en uit de streek. Puur genieten. En als je geluk hebt, kom je op de dag dat ze nét een 8-gangen kreeftenmenu serveren.

Bij De Gespleten Arent is alles mogelijk: dineren met groepen, op locatie of gewoon in intieme sfeer in het monumentale pand waarin het restaurant zich bevindt. Aanraders op de kaart zijn Zeeuwse kreeftensoep, kreeftenrisotto met kabeljauw of tartaar van kreeft. Maar vergeet ook de vleesgerechten niet, zoals Zeeuws lam of tamme eend.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.