Redactie
Redactie Dineren 19 feb 2014

De Ebeling

In december zijn de deuren van De Ebeling weer open gegaan. Een tijdje droegen ze de naam Simpel maar nu dragen ze weer hun oorspronkelijke naam. Na een flinke verbouwing zijn de deuren van deze hippe tent weer open.

Hoewel je er terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner zegt De Ebeling geen ‘echt’ restaurant te zijn maar meer een café voor een goede borrel met lekkere happen. En ze doen die bewering zeker eer aan, want hun pasta komt van Holy Ravioli, de borrelplanken bevatten onder andere Franse kazen van Kef en ook serveren ze de populaire flammkuchen. Naast deze trendy gerechten kun je ook terecht voor een traditionele daghap.

De Ebeling1

Het interieur is superhip. Het heeft de stijl van een Frans café uit de jaren ’90 met New Yorkse bakstenen muren en een vintage Amsterdamse vloer uit de achttiende eeuw. Het heeft een intieme setting in een industriële omgeving.

Naast dat je in deze hippe tent dus heerlijk kunt borrelen en genieten van een daghap, heeft De Ebeling ook een extra ruimte met plek voor 300 personen. Mocht je dus iets te vieren hebben, dan ben je hier zeker aan het goede adres.

De Ebeling is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.

De Ebeling3De Ebeling 4

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
De Ebeling
Sluiten