Dineren 20 jan 2016 Culy

Pernikkel

In het centrum van Groningen vind je Pernikkel, een gezellig tentje waar je de hele dag door kunt eten wat je zelf wilt. Of dat nu vroeg in de ochtend een burger is of ‘s avonds een bakje yoghurt met cruesli. 

Om de week verandert de kaart, dus saai zal het niet worden. Zo kun je op het moment dat we dit schrijven genieten van onder andere een broodje lamsworst met feta en yoghurtsaus, een vegan salade met gegrilde groenten en roodbaars met gepofte zoete puntpaprika.

New blog is up! @spijslokaalpernikkel www.mrssumo.com/pernikkel ??

A photo posted by Sandra Surjokusumo (@mrssumo) on

Breakfast ☕️? #frenchtoast @spijslokaalpernikkel

A photo posted by Anne (@annejhovingh) on

Maar dat is nog niet alles. Ze serveren bij Pernikkel namelijk ook fijne borrelhapjes zoals een plankje met vleeswaren en kaas, lekker brood met verschillende dips en verse groenten met vegan dips. Daarbij zijn er altijd een aantal lekkere ontbijtjes zoals yoghurt met muesli, wentelteefjes en een full English breakfast. En heb je echte trek? Ga dan voor één van de burgers.

De prijzen zijn sympathiek: voor €3,75 krijg je een bordje American pancakes, een salade doet €6,50 en de hoofdgerechten kosten niet meer dan €15,50. En voordat we het vergeten: ze maken álles zelf. Daar worden wij blij van!

Pernikkel is van dinsdag tot en met zondag geopend. Kijk op de website voor de openingstijden en meer informatie. 

Weekendje in #groningen is voor mij van de ene naar de andere lekkere plek lopen. Bij @spijslokaalpernikkel gister huevos rancheros gegeten waar ik helemaal van opgeknapte tijdens de grijze natte herfstdag. Wat is Groningen toch fijn!! We zeiden tegen elkaar: volgende sabbatical gewoon 3 maanden #050 doen?

A photo posted by Philippine van der Goes (@liefdevoorlekkers) on

#foodporn #burger #yumm #notyours #nofilter

A photo posted by Michelle McKenna (@mitchnonstop) on

Reageer op artikel:
Pernikkel
Sluiten