Redactie
Redactie Dineren 20 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Pernikkel

In het centrum van Groningen vind je Pernikkel, een gezellig tentje waar je de hele dag door kunt eten wat je zelf wilt. Of dat nu vroeg in de ochtend een burger is of ‘s avonds een bakje yoghurt met cruesli. 

Om de week verandert de kaart, dus saai zal het niet worden. Zo kun je op het moment dat we dit schrijven genieten van onder andere een broodje lamsworst met feta en yoghurtsaus, een vegan salade met gegrilde groenten en roodbaars met gepofte zoete puntpaprika.

Maar dat is nog niet alles. Ze serveren bij Pernikkel namelijk ook fijne borrelhapjes zoals een plankje met vleeswaren en kaas, lekker brood met verschillende dips en verse groenten met vegan dips. Daarbij zijn er altijd een aantal lekkere ontbijtjes zoals yoghurt met muesli, wentelteefjes en een full English breakfast. En heb je echte trek? Ga dan voor één van de burgers.

De prijzen zijn sympathiek: voor €3,75 krijg je een bordje American pancakes, een salade doet €6,50 en de hoofdgerechten kosten niet meer dan €15,50. En voordat we het vergeten: ze maken álles zelf. Daar worden wij blij van!

Pernikkel is van dinsdag tot en met zondag geopend. Kijk op de website voor de openingstijden en meer informatie. 

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.