Redactie
Redactie Bakkerij / Patisserie 26 jul 2014
Leestijd: 1 minuut

Pastryclub

Het Eindhovense Strijp-S is weer een smaakvol concept rijker: Pastryclub, in de voormalige machinekamer van het gebied. Jurgen Koens en Richard van Gent creëren hier op ambachtelijke wijze de meest uiteenlopende vormen van patisserie.

Pastryclub is een combinatie van patisserie, chocolaterie, confiserie, salon de thé, proeverij en ijssalon. Door het geven en organiseren van cursussen, workshops en culinaire evenementen willen de heren hun kennis en kunde zoveel mogelijk delen.

PastryClub Strijp-32
PastryClub Strijp-24

Zodra je de Machinekamer binnenstapt kijk je neer op werkende machines vol heerlijkheden in de maak. De meest uiteenlopende geuren dringen je neus binnen, alles wordt in de imposante ruimte vers bereid. Hier neem je geen koffie met iets erbij, hier is de koffie het bijgerechtje.

De deuren van Pastryclub staan van dinsdag tot en met zaterdag open van 9.00 tot 18.00 uur, buiten deze vaste tijden is Pastryclub beschikbaar voor andere activiteiten. Richard: “We hebben de ruimte zo ingericht dat we alles kunnen verplaatsen, zo kunnen we ons aanpassen aan groepen van verschillende grootte en is het ook mogelijk een feestje te geven.”

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.