Redactie
Redactie Bakkerij / Patisserie 29 mei 2017
Leestijd: 1 minuut

MingleMush: een nieuwe foodhal in Den Haag

MingleMush is een nieuwe foodhal, zojuist geopend aan het Anna van Buerenplein in Den Haag. Een karavaan van eten en drinken én ander entertainment vestigt zich hiermee aan de oostkant van Den Haag Centraal station.

Je vindt hier vijftien wereldse foodstands, drie bars, terrassen, arcadespellen, een bibliotheek en podium onder één dak.

Vijftien foodstands vormen samen een culinair tripje rond de wereld, met een menu van kwalitatieve gerechtjes met prijzen die van laag tot hoger variëren. Ieder concept brengt een eigen persoonlijkheid binnen de hal. Foodies trekken van Oosterse stoofschotels van de TAJINE FABRIEK naar de Poolse specialiteiten van Pierogies door naar een Hawaiiaanse pokébowl van ThePokéBar.

Aziatische fusion streetfood komt van Lime Leaf & Red Pepper, terwijl Het Pizzameisje de ware Italiaanse pizza voorzet en Don Brûlée het dessert verzorgt met crème brûlée donuts.

Hongerige gasten bestellen gerechten bij de stand om daar het eten live bereid te zien worden. Drankjes serveert het barteam aan tafel om een bezoek net relaxter te maken. De drie bars van MingleMush hebben ieder een eigen specialiteit: speciaalbieren, koffies en cocktails.

Stands bepalen hun eigen openingstijden, maar zijn gegarandeerd geopend op zondag t/m woensdag van 11:00 – 20:00 en donderdag t/m zaterdag van 11:00 – 21:00. Zolang de hal vol met minglers staat, kan MingleMush tot 02:00 uur open blijven.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.