Redactie
Redactie Afhalen 14 jun 2015
Leestijd: 1 minuut

Meneer en Mevrouw Keus

In Amsterdam Oud-West barst het van de leuke tentjes: van ontbijt tot diner tot drankjes diep in de nacht, er is voor iedereen wat leuks. Bij Meneer en Mevrouw Keus aan de Bilderdijkstraat kun je ook de hele dag door terecht en staan duurzame, maar vooral lekkere gerechten centraal. 

Het motto is ‘wij maken wat u lekker vindt’ en dat doen ze met verve. Hoewel het ons vrij moeilijk lijkt om dit streven te verwezenlijken, kun je hier vol vertrouwen neerstrijken voor een ontbijtje, lunch of diner.

In de ochtend heb je de keuze uit een aantal verschillende ontbijtjes, van een simpel croissantje met jus tot een tafel vol hapjes en drankjes. ‘s Middags wordt de kaart uitgebreider en maken ze broodjes, burgers, salades en soepen. Fijn is dat je zelf kunt kiezen of je een grote of kleine portie wilt.

Wanneer de zon onder gaat en de stevige trek in aantocht is schuif je aan voor een simpel diner. Op de kaart vind je allesbehalve moeilijke kooktechnieken, maar juist recht-toe-recht-aan gerechten met een eigentijdse touch. Denk bijvoorbeeld aan doperwten-muntsoep met yoghurt, een frisse zalmburger met dille of een rib-eye van de grill met salade en aardappeltjes.

Fijn is dat ze een heel fijn terras hebben (uit de wind) waar je met lekker weer de hele dag kan genieten. En heb je geen zin om te koken? Dan kan je hier ook je diner zelf samenstellen en thuis oppeuzelen. Net zo makkelijk én lekker!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.