Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Restaurants 12 jun 2017
Leestijd: 1 minuut

Meneer Chocola in Scheveningen: beroemde taarten en een fijne lunch

Bij Scheveningen denken we vooral aan verse vis. Maar een kopje koffie drinken met een lekker taartje hoort óók bij het (goede) strandleven. Bij Meneer Chocola kom je na een strandwandeling of een potje surfen wat lekkers eten en drinken.

Vakantie à la plage

Eigenaren Boris en Ted zijn zelf twee surf dudes die ooit samen in de keuken van strandpaviljoen Buiten stonden. Na banen in restaurants in Frankrijk en Zwitserland keerden ze als volleerd patissiers terug naar het strand. Daar openden ze Meneer Chocola.

In deze leuke koffie- en lunchtent in Scheveningen-dorp waan je je een beetje aan het Franse strand.

Meneer Chocola

Très bon

Ontbijt er met pain au chocolat of au raisin, hangop in een pot of de chefs special van eieren met chorizo, paprika en basilicum.

Lunchtijd? Neem de Chinese pancakes met krokante kip, komkommer en hoisinsaus (oké, da’s een klein uitstapje naar China). Of een croque monsieur, een goede burger van Angus beef, salade de bayonne of de Baguette à la Mer met pittige huisgemaakte krabsalade, gerookte zalm, ei en avocado.

Meneer Chocola

Meneer Chocola

Hebben we ‘t niet eens over de patisserie gehad, terwijl deze hotspot toch écht Meneer Chocola heet. Ze leveren hun befaamde taarten zelfs aan horecabedrijven. Denk aan chocoladetaart, lemon cheesecake, kokos-mangotaart of Oreo cheesecake.

Meneer Chocola is dinsdag t/m zondag open van 08:00 tot 17:00 uur.

Meneer Chocola

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.