Redactie
Redactie Afhalen 22 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

MARVIN

In Amsterdam opent er elke dag wel een nieuw zaakje waar ons culinaire hart harder van gaat kloppen. Ook van het nieuwe MARVIN worden we blij: deze ‘buurtwinkel’ is de plek voor een lekker ontbijt of lunch én de leukste cadeautjes voor foodies. 

Elke dag staat er een wisselend buffet op je te wachten en serveren ze twee verschillende (wederom steeds wisselende) broodjes. Er is dus geen vaste menukaart, maar wel altijd veel en lekker eten. Denk bijvoorbeeld aan Siciliaanse caponata, een broodje met geroosterde aubergine, pastasalade met mango en biefstuk, en gebakken makreel met polenta en zeekraal.

In principe veranderen de gerechten dus (bijna) dagelijks, maar er is altijd een aantal blijvende ontbijtgerechten die je kunt bestellen zoals een croissantje, roerei en yoghurt met granola.

De prijzen zijn precies zoals we ons bij een buurtwinkel kunnen voorstellen: zo vriendelijk dat je er elke dag wel wilt gaan zitten. Ontbijtjes kosten niet meer dan €6,50 en vanaf €8,50 schep je je hele bord vol met lekkers van het buffet. Ook fijn: alles kun je mee naar huis nemen.

Hebbedingetjes

Naast gerechten, verkopen ze bij MARVIN ook de leukste hebbedingetjes. Perfect voor in je eigen huis of keuken, maar wat ons betreft nóg leuker als cadeautje.

Zo vind je er prachtige bordjes, houten planken en bijzondere theesoorten, maar ook schalen, olijfolie, wijn en meer.

MARVIN is dinsdag tot en met zondag geopend. Kijk op de website voor de openingstijden. 

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.