Redactie
Redactie Restaurants 9 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

Liber

In het Zeeheldenkwartier van Den Haag vind je petit restaurant Liber. Dit zaakje wordt gerund door twee enthousiaste meiden met een enorme passie voor goed eten en dat proef je overal in terug. 

Van woensdag tot en met zaterdag serveren ze een seizoensgebonden menu. Hierbij staat shared dining centraal en deel je dus de gerechten met je tafel genoten.

De gerechtjes verschillen van formaat en smaak. Denk bijvoorbeeld aan kleinere hapjes als flammkuchen, hun inmiddels beroemde hummus met flatbread, de makreelrillettes en het worstplankje. Maar geniet ook zeker van een frisse groene salade met veel verse kruiden, verse ravioli met geitenkaas en pompoen, kaasfondue uit de oven en de Vlaamse stoof met bier.

Wees niet bang voor een torenhoge rekening, want net als eigenaren Nora en Janneke zijn ook de prijzen vriendelijk. Een gemiddeld hapje doet €6,- en de grotere (hoofd)gerechten kosten maximaal €13,-.

Boozy brunch

Op zaterdag kun je terecht voor een heerlijke brunch met alles waar je op dat moment zin in hebt. Denk aan wafels, gepocheerde eitjes op toast en de lekkerste cocktails.

Enne, die cocktails kun je gelukkig de hele dag door drinken bij Liber, inclusief heerlijke borrelhap!

Liber is woensdag tot en met vrijdag geopend vanaf 16.30 en op zaterdag al vanaf 11.30. Kijk op de website voor meer informatie. 

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.