Culy
Culy Dineren 1 maart 2014

Le Bouchon du Centre

Bij Le Bouchon du Centre is de eigenaresse de enige serveerster en daarbij ook nog eens de kok! Ontzettend leuk als je het ons vraagt, en als je een liefhebber van de Franse boerenkeuken bent, ben je hier helemaal aan het juiste adres.

Bij een bouchon, oorspronkelijk uit Lyon, wordt de Franse burgerkeuken in ere gehouden: het is traditioneel en altijd goed uitgevoerd. Zo ook bij deze Bouchon in hartje Amsterdam. Het is een kleine maar erg fijne plek en reserveren is verplicht. Niet gek natuurlijk, want dan kan eigenaresse Hanneke het helemaal tot in de puntjes voorbereiden.

Het menu is klein, maar toch kun je kiezen uit voor-, hoofd- en nagerechten. Zo staan heb je onder andere de keuze uit veel verschillende soorten charcuterie, quiches, soepen en bijvoorbeeld garnalenragout.

Bij le Bouchon du Centre Amsterdam is alles tot in de puntjes uitgewerkt: het interieur, de gerechten en de wijnen. Het is dus echt een plek om je even in het traditionele Frankrijk te wanen. Wees wel op tijd, want de laatste bestelling wordt om 18:30 opgenomen en om 20:00 sluiten de deuren van dit kleine restaurantje.

Le bouchon du centre

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Le Bouchon du Centre
Sluiten