Redactie
Redactie Dineren 1 mrt 2014
Leestijd: 1 minuut

Le Bouchon du Centre

Bij Le Bouchon du Centre is de eigenaresse de enige serveerster en daarbij ook nog eens de kok! Ontzettend leuk als je het ons vraagt, en als je een liefhebber van de Franse boerenkeuken bent, ben je hier helemaal aan het juiste adres.

Bij een bouchon, oorspronkelijk uit Lyon, wordt de Franse burgerkeuken in ere gehouden: het is traditioneel en altijd goed uitgevoerd. Zo ook bij deze Bouchon in hartje Amsterdam. Het is een kleine maar erg fijne plek en reserveren is verplicht. Niet gek natuurlijk, want dan kan eigenaresse Hanneke het helemaal tot in de puntjes voorbereiden.

Het menu is klein, maar toch kun je kiezen uit voor-, hoofd- en nagerechten. Zo staan heb je onder andere de keuze uit veel verschillende soorten charcuterie, quiches, soepen en bijvoorbeeld garnalenragout.

Bij le Bouchon du Centre Amsterdam is alles tot in de puntjes uitgewerkt: het interieur, de gerechten en de wijnen. Het is dus echt een plek om je even in het traditionele Frankrijk te wanen. Wees wel op tijd, want de laatste bestelling wordt om 18:30 opgenomen en om 20:00 sluiten de deuren van dit kleine restaurantje.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.