Redactie
Redactie Afhalen 20 mrt 2012
Leestijd: 1 minuut

BIj Koekela in Rotterdam vind je de lekkerste homemade zoetigheden van Rotterdam

Het Rotterdamse Koekela staat bekend om de áller lekkerste homemade koekjes, brownies, cakes en taarten van de havenstad. Kom met een lege maag zodat je zoveel mogelijk kunt proeven, want dit wil je niet missen.

Het maakt niet uit op welk tijdstip van de dag of welke dag van de week je bij Koekela binnen komt vallen, het is er in de meeste gevallen druk. Vriendinnen die gezellig een taartje aan het eten zijn of mensen die hun bestellingen komen ophalen om op werk of thuis te trakteren.

Koekela in Rotterdam

Koekela is een Rotterdams begrip

Als je aan een random Rotterdammer vraagt waar je terecht moet voor de lekkerste homemade taarten, koekjes, brownies of andere lekkernijen, zal het antwoord vaak Koekela zijn. Sinds 2003 bakt de Koekela-crew vol passie en overgave de lekkerste snacks.

Worteltaart, chocolate chip cookies, brownies en blondies, de counter staat vol met zoetigheden. We like! Alles maken ze helemaal zelf zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen. Zin in een gezellige high tea? Ook dan ben je bij Koekela in Rotterdam aan het juiste adres.

Adres Koekela?

Koekela vind je op de Nieuwe Binnenweg 79a in Rotterdam. De winkel is iedere dag van 08:00 tot 18:00 geopend (op zondag van 09:30 tot 17:00). Je kunt er dus al vroeg terecht voor je dagelijkse portie sweetness.

Meer lekkernijen scoren in Rotterdam?

 

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.