Redactie
Redactie Dineren 13 mrt 2012
Leestijd: 1 minuut

Hotel de Goudfazant is culinaire een parel in een oude loods

Hotel de Goudfazant is een bijzonder restaurant waar je kunt genieten van Franse brasseriegerechten zoals de beroemde poussin (piepkuiken), charcuterie en het waanzinnige kaasplankje. Vooral het interieur is indrukwekkend, het is gevestigd in een oude loods met oude vintage auto’s en een industriële open keuken.

Naast dat het eten zeker om over naar huis te schrijven is, zijn ook de prijzen fijn. Niet alleen van het eten (3 gangen à €30,50), maar ook de wijnen. Vraag vooral om advies aan één van de bediendes.

Reserveer op tijd, want hoe groot deze zaak ook is, vol is het er bijna altijd. Enne… Bij Hotel de Goudfazant serveren ze standaard een fles kraanwater. Wij zijn fan!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.