Culy
Culy Dineren 24 januari 2016

HOOG VUUR

HOOG VUUR is een stoere zaak waar gerechten in de houtovens worden bereid en de keuken een dagelijks wisselende kaart voert met zowel vis- als vlees- en vegetarische gerechten.

Doordat het menu dagelijks verandert kunnen we slechts een indicatie geven van de kaart. Wel worden er standaard zowel vis- als vlees en vegetarische gerechten geserveerd en bereiden ze alle hoofdgerechten in de grote houtovens. Deze zijn speciaal voor de zaak ontwikkeld en passen perfect in het interieur.

Bijzonder is dat de eigenaren een stier hebben geadopteerd die normaliter als ‘nutteloos’ werd beschouwd, maar nu een goed leven heeft gekregen en in de gerechten van het restaurant wordt geserveerd. Lees op de website meer over dit speciale project.

HOOG VUURHOOG VUUR

Voorbeelden van gerechten zijn licht gebrande kabeljauw met antiboise (€10,-), carpaccio van Jerseystier met truffelmayo (€12,-), tarte tatin van pastinaak en geitenkaas (€17,-) en een jong haantje gemarineerd in Provençaalse kruiden (€21,-).

Ook de toetjes zijn aan te raden, zo serveren ze bijvoorbeeld een chocoladefudgetaart (€7,50) of een strudel van peer (€7,50).

HOOG VUUR is maandag tot en met vrijdag vanaf 10.00 geopend en op zaterdag vanaf 17.00. Kijk op de website voor meer informatie. 

HOOG VUURHOOG VUURHOOG VUUR

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
HOOG VUUR
Sluiten