Redactie
Redactie Dineren 22 apr 2013
Leestijd: 1 minuut

Hills & Mills

Hoewel het voor velen lijkt dat alle hotspots zich bevinden in Amsterdam & Utrecht, zijn er toch echt meer dan genoeg leuke plekjes te vinden in de rest van het land. Hills & Mills is er zo eentje, gelegen in het idyllische Delft. Hier wordt bewezen dat een café dé plek is om je gelukkig te voelen.

Als grote bron van inspiratie wordt de Himalaya gebruikt (vandaar ‘Hills’ in de naam), met daarbij de zes omliggende landen – Pakistan, India, Nepal, China, Tibet en Bhutan. Het gebergte staat voor puur en natuur waarbij je rust, eenvoud en pure ontspanning vindt. Deze bijzondere invloeden zijn duidelijk terug te vinden in het prachtige restaurant en worden gecombineerd met typisch Nederlandse elementen (‘Mills’).

Bij Hills & Mills kan je de hele dag terecht voor lekkere koffie, broodjes, originele salades, fijne stoofjes en andere dingen die het leven zo mooi kunnen maken. Op de kaart zijn veel invloeden uit de landen rondom de Himalaya te vinden (quinoa, curry’s & naan, yes!) en een hapje eten is dan ook zeker aan te raden!

culy0001culy0003culy0004culy0002
Beeld: Daniel Sumarna

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.