Redactie
Redactie Drinks & Cocktails 12 jul 2015
Leestijd: 1 minuut

Hier en Daar

Lange tijd was Hier en Daar écht alleen ‘hier en daar’: als mobiele espressobar staan ze namelijk op verschillende festivals en markten. Tegenwoordig hebben ze ook een eigen stek aan de Oude Vismarkt in Zwolle waar ze koffie brouwen en wijn serveren. 

Bij Hier en Daar worden overdag de lekkerste warme dranken geschonken, waaronder koffie van Single Estate. Weet je niet wat je moet kiezen? Schakel dan de hulp in van barista Chris die je met liefde van alles laat proeven.

Bestel er overigens ook zeker een taartje bij, zo hebben ze een killer chocoladetaart, maar ook waanzinnige bananencakes met walnoot en maanzaad.

Hier en Daar is niet alleen gespecialiseerd in eespresso, maar ook in wijnen. Neem in de zomer plaats op het terras en geniet van een mooi glas en wat lekkers.

Een groot pluspunt vinden wij dat ze bij Hier en Daar ook veel rekening houden met het milieu. De kwaliteit staat voorop, maar ook de totstandkoming vinden ze van groot belang. Om deze reden selecteren ze alle producten en ingrediënten zelf en werken ze onder andere met Direct-trade importeurs.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.