Redactie
Redactie Restaurants 12 nov 2016
Leestijd: 1 minuut

Bij Hete Kolen in Amersfoort nemen ze barbecueën serieus

Bij Hete Kolen in Amersfoort nemen ze barbecuen enorm serieus. Daar houden we van. En wij zijn niet de enigen, want deze tent zit elke avond rammend vol.

Bij Hete Kolen gebruiken ze de Josper grill waardoor het vlees die heerlijk kenmerkende rooksmaak krijgt. Al het vlees blijft zo sappig en smaakvol. Ook voor de vegetariërs is er genoeg keuze, en als je niets op de kaart ziet staan, denkt het personeel graag met je mee voor een lekkere vega optie.

Barbecuegerechten op je bordje in Amersfoort

Hete Kolen

De kaart is vrij klein en daardoor erg overzichtelijk. Het menu wisselt wel regelmatig, dus vaste gasten raken hier niet snel uitgegeten. Al raken wij sowieso niet snel uitgekeken op geroosterd, mals vlees, sappige burgers en zelfgemaakte sauzen.

Alle barbecueklassiekers zoals spareribs en een legio aan burgers zijn hier te bestellen. Daarnaast staan er ook mooie verrassende gerechten op de kaart, zoals het tequila-limoen kippetje van de grill, lamsgehaktballen of ceviche. Daarbij bestel je heerlijk knapperige frieten of een maiskolf. Een ijskoud biertje erbij en het feest kan beginnen!

De zaak heeft een knusse uitstraling en wordt gerund door een jong team dat vol zit met enthousiasme en passie voor goed eten. Dat draagt ook zeker bij aan het feit dat het hier elke avond bommetje vol zit. Wel even reserveren, dus!

Kijk voor meer informatie op www.hete-kolen.com.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.