Restaurants 3 aug 2016 Culy

Goût Deli Boutique

Een fijne aanwinst in de Amsterdamse Pijp: Goût Deli Boutique, op de Eerste van de Helststraat. Een deli om geweldige gerechten van mee te nemen.

Goût wordt gerund door broer en zus Paul en Judith Koster. Zij verkopen hier gerechten en drankjes voor het ontbijt, lunch, diner en alles er tussendoor, om mee te nemen richting kantoor, park of huis.

Gout Amsterdam0004Gout Amsterdam0005

Denk aan overnight oats met amandelmelk, bananencake en granola (allemaal huisgemaakt), lekker als ontbijt met een flat white-koffie of een granaatappelsapje.

Als lunch kun je genieten van bijvoorbeeld een eitje op speltbrood, Vietnamese kip op een versgebakken zuurdesem of een klassieke Caesar salade.

Gout Amsterdam0008

En ‘s avonds? Dineren doe je on-the-go (of lekker thuis) met een soba noodles salade met gamba’s, een vegan quinoa rainbow bowl of kippensoep.

Dat klinkt allemaal heel gezond, maar er is ook een speciale hoek voor de lekkerbekken. Brownies van Belgische chocolade, red velvet koekjes of krokante kokosmakronen.

Gout Amsterdam0006

Al deze homemade producten worden aangevuld met de sappen van Juice Brothers. Maar ze maken ook zelf sapjes, bijvoorbeeld met rambutan, lychee, limoen en gember.

Goût Deli Boutique is maandag tot en met vrijdag geopend van 8 uur ‘s ochtends tot 8 uur ‘s avonds. Zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur en zondag van 9.00 tot 18.00 uur.

Reageer op artikel:
Goût Deli Boutique
Sluiten