Redactie
Redactie Restaurants 3 aug 2016
Leestijd: 1 minuut

Goût Deli Boutique: een deli om geweldige gerechten van mee te nemen

Een fijne aanwinst in de Amsterdamse Pijp: Goût Deli Boutique, op de Eerste van de Helststraat. Een deli om geweldige gerechten van mee te nemen.

Let op: dit restaurant is permanent gesloten. Bekijk hier andere fijne restaurants in Amsterdam.

Goût wordt gerund door broer en zus Paul en Judith Koster. Zij verkopen hier gerechten en drankjes voor het ontbijt, lunch, diner en alles er tussendoor, om mee te nemen richting kantoor, park of huis.

Goût Deli Boutique in Amsterdam

Denk aan overnight oats met amandelmelk, bananencake en granola (allemaal huisgemaakt), lekker als ontbijt met een flat white-koffie of een granaatappelsapje.

Als lunch kun je genieten van bijvoorbeeld een eitje op speltbrood, Vietnamese kip op een versgebakken zuurdesem of een klassieke Caesar salade.

En ‘s avonds? Dineren doe je on-the-go (of lekker thuis) met een soba noodles salade met gamba’s, een vegan quinoa rainbow bowl of kippensoep.

Dat klinkt allemaal heel gezond, maar er is ook een speciale hoek voor de lekkerbekken. Brownies van Belgische chocolade, red velvet koekjes of krokante kokosmakronen.

Al deze homemade producten worden aangevuld met de sappen van Juice Brothers. Maar ze maken ook zelf sapjes, bijvoorbeeld met rambutan, lychee, limoen en gember.

Let op: dit restaurant is permanent gesloten. Bekijk hier andere fijne restaurants in Amsterdam Centrum.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.