Fruitbar Sis in Friesland: healthy food en tropische smoothies

Neem een slok van een verse smoothie en je waant je in de tropen. Bij de eigenaresse van Fruitbar Sis in Leeuwarden was het andersom: het was op Curacao waar ze verliefd raakte op de smoothie (Batido’s noemen ze ze daar). Nu runt zij haar eigen hotspot met smoothies, koffie en healthy food.

Overwin je kater

Het draait hier natuurlijk vooral om de smoothies. Je kunt kiezen uit verschillende combi’s tussen fruit en groente.

Slurp bijvoorbeeld een Pink Lady naar binnen: biet, banaan, kiwi, citroensap en sinaasappelsap. Ga voor de lekker tropische Salsa: ananas, banaan, mango, appel, aardbei en sinaasappelsap. Of overwin je kater met de Hangover: peer, blauwe bes, agave, amandel en sojamelk.

Naast smoothies zijn er ook sapjes (slowjuice) en gembershots. Fijn voor als je wel een extra boost kunt gebruiken!

[SAPJES] Aangenaam, dit zijn onze slow-juice sapjes. ?Carrot Care ?Green Mean ?Beetboost Het sap van meer dan 500 gram groente in 1 flesje. Iets minder zwaar dan een smoothie, omdat de vezels hierbij gescheiden worden. Deze sapjes komen ook in onze winactie ?? #win#win#win Online via thuisbezorgd kan je ze ook bestellen & we zijn in onderhandeling met een andere bestelsite. Ps. Vergeet onze gembershots niet.. ?? #slowjuice #sapjes #gember #shot #rawfood #healthyfood #sugarfree #fitgirl #leeuwarden #ch2018 #friesland #thuisbezorgd #ebike #groenefiets

A post shared by Fruitbar Sis (@fruitbarsis) on

Healthy food

Fruitbar Sis heeft daarnaast ook een gezonde wrap of een salade voor je. Ook kun je ontbijten of snacken met een kommetje yoghurt met gezonde toppings (suikervrije brownie of fruit bijvoorbeeld).

Mag het wel wat pittiger, dan kun je natuurlijk ook een lekker bakkie koffie drinken. Eventueel met een lekker taartje erbij, zonder lactose en helemaal glutenvrij.

Woon je bovendien in de buurt? Dan kun je je sapjes via thuisbezorgd.nl/fruitbarsis per racefiets bij je laten thuisbezorgen.

Fruitbar Sis is dinsdag t/m vrijdag open tussen 08:00 en 17:00 uur. Op zaterdag van 09:00 tot 17:00 en op zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

[Bevrijdingsdag] Onze vitrine is weer gevuld met deze lekkere taartjes van @karmaorganiclove ! Wat kan jij toch lekker bakken! ? Het is ook nog verantwoord snoepen; Ze zijn lactose & gluten vrij en gemaakt van ongeraffineerde suikers. Wat wil je nog meer? Koffie, juist koffie hoort daar bij! Maken wij, ook met soya, kokos, amandel, spelt & rijstmelk. #lactosevrij #ch2018 #mooilwd #leeuwarden #leeuwardenstad

A post shared by Fruitbar Sis (@fruitbarsis) on

Salsaa smoothie ?

A post shared by JOEKENEL (@joekevdpijl) on

Fruitbar Sis
Bron: Fruitbar Sis

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Fruitbar Sis in Friesland: healthy food en tropische smoothies
Sluiten