Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Restaurants 18 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

Fruitbar Sis in Friesland: healthy food en tropische smoothies

Neem een slok van een verse smoothie en je waant je in de tropen. Bij de eigenaresse van Fruitbar Sis in Leeuwarden was het andersom: het was op Curacao waar ze verliefd raakte op de smoothie (Batido’s noemen ze ze daar). Nu runt zij haar eigen hotspot met smoothies, koffie en healthy food.

Overwin je kater

Het draait hier natuurlijk vooral om de smoothies. Je kunt kiezen uit verschillende combi’s tussen fruit en groente.

Slurp bijvoorbeeld een Pink Lady naar binnen: biet, banaan, kiwi, citroensap en sinaasappelsap. Ga voor de lekker tropische Salsa: ananas, banaan, mango, appel, aardbei en sinaasappelsap. Of overwin je kater met de Hangover: peer, blauwe bes, agave, amandel en sojamelk.

Naast smoothies zijn er ook sapjes (slowjuice) en gembershots. Fijn voor als je wel een extra boost kunt gebruiken!

Healthy food

Fruitbar Sis heeft daarnaast ook een gezonde wrap of een salade voor je. Ook kun je ontbijten of snacken met een kommetje yoghurt met gezonde toppings (suikervrije brownie of fruit bijvoorbeeld).

Mag het wel wat pittiger, dan kun je natuurlijk ook een lekker bakkie koffie drinken. Eventueel met een lekker taartje erbij, zonder lactose en helemaal glutenvrij.

Woon je bovendien in de buurt? Dan kun je je sapjes via thuisbezorgd.nl/fruitbarsis per racefiets bij je laten thuisbezorgen.

Fruitbar Sis is dinsdag t/m vrijdag open tussen 08:00 en 17:00 uur. Op zaterdag van 09:00 tot 17:00 en op zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Fruitbar Sis
Bron: Fruitbar Sis

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.