Culy
Culy Koffiesalon 15 april 2014

Filter

Koffiehuis Filter is nog maar net geopend, maar daar is niets van de merken. Eigenaresse Imke weet namelijk precies wat ze doet, zet de perfecte koffie en de warme koekjes… Daar kom je al helemaal voor terug!

In dit schattige zaakje zijn bijna alle gebruikte producten biologisch, zoals bijvoorbeeld de thee van Tea Bar en de frisdrank van Fritz-Kola. Daarnaast is er natuurlijk ook koffie. Deze is afkomstig van Headfirst Coffeeroasters, smaakt heerlijk aromatisch en is tegelijkertijd fluweelzacht, just the way we like it. 

Filter3

Dacht je dat je het beste al had gehad? Op de toonbank wordt dagelijks een keur aan zoetigheden zoals koeken en taartjes uitgestald. Helaas niet zelfgebakken (wel door Drs. Koekenbakker), maar zodra je het proeft vergeef je het ze meteen. Denk aan peanutbutter-chocolate-chip-cookies, warme Appeltaart met verse slagroom en perfect kruimelend shortbread.

Daarnaast kun je ook terecht voor een ontbijtje of lunch met croissantjes, tosti’s van Tostissimo en verse broodjes van Handgemaakt Brood

culy0004culy0001

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Filter
Sluiten