Redactie
Redactie Dineren 24 jun 2013
Leestijd: 1 minuut

Fashion’s Restaurant & SKYYbar

Op een steenworp afstand van het World Fashion Center in Amsterdam West en straalt het hotel één en al mode uit, maar gelukkig niet te overdreven. De kleuren zwart, roze, wit en paars voeren de boventoon, de verschillende fotoreportages en de paspoppen maken de vibe compleet.

Hoewel het misschien niet is waar je als eerste aan denkt bij mode, kunnen ze er aardig goed koken. Het hotel zelf heeft verschillende plekken waar je kunt genieten van een hapje en een drankje, waaronder een bar, restaurant en SKYYbar mét uitzicht. Vooral deze laatste vinden wij écht de moeite waard omdat je hier op de tiende etage met een spectaculair uitzicht kunt genieten van erg goede, betaalbare cocktails en heerlijke fingerfoods.

Skyybar

Zoals bekend van de meeste cocktailbars is zitten aan de bar ook echt een feestje. Kijk je uit naar de verschillende soorten die voor je ogen op spectaculaire wijze worden gemaakt, of maak een praatje met de het gezellige barpersoneel.

Krijg je na een stevige borrel toch echt trek? Ga dan naar beneden naar het restaurant en kies één van de hoofdgerechten met vlees en laat zeker het dessert niet staan. Vooral de desserts zijn écht de moeite waard. De smaken zijn namelijk puur en eenvoudig maar een groot feestje in de mond.

Fashion's Restaurant5

Logeren? Uiteraard kan dat ook. Het hotel, dat overigens familie is van de WestCord-familie, telt 260 kamers waarvan één suite. Stuk voor stuk zijn de kamers klassiek maar luxueus uitgevoerd en kennen ze geen kleine kamers, maar alleen Large, Extra Large en de Royal Suite. Iets te vieren? Ga dan écht voor deze laatste! Met een eigen terras op de zevende etage en uitzicht vanuit het bad op Amsterdam West is dit een kamer om nooit te vergeten.

WestCord Fashion Hotel Amsterdam

Fashion's Restaurant6Fashion's Restaurant7

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.