Redactie
Redactie Dineren 1 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

Eten bij Ziggo Dome doe je bij Rhythms in Jaz in the City

Goed eten bij Ziggo Dome in de buurt, is vaak lastig te vinden. Waar kun je nu goed eten voor een concert in de Ziggo of een voetbalwedstrijd in Amsterdam Arena? Search no more: nu kun je lekker dineren bij Jaz in the City.

Jaz in the City is een gloednieuw hotel, pal rechts naast de Ziggo Dome. Muziek staat hier centraal: dit thema zie je terug in het interieur, maar ook in het feit dat er bijna dagelijks jamsessies en optredens in het hotel plaatsvinden.

Naast heerlijk slapen kun je hier ook een prima hap eten in het restaurant Rhythms op de begane grond. Verwacht geen culinaire hoogstandjes, maar wel goede salades (de Romaine met kip, € 9,50, is een aanrader!), vlees en vis van de Josper-grill, pulled pork en hamburgers (€ 12,- per stuk). Jup, dit is een plek voor vleesliefhebbers; vegetariërs komen helaas iets minder aan hun trekken.

Vergeet ook niet de charcuterie vooraf te bestellen (€ 12,- voor een plankje) en laat de bartenders een goede cocktail voor je shaken; ze maken allerlei siropen zelf, erg tof.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.