Redactie
Redactie Dineren 2 mrt 2014
Leestijd: 1 minuut

Duende

Authentieker wordt het niet dan bij Duende. In dit schattige tentje in hartje Jordaan kom je voor echte Spaanse tapas, live muziek én Flamenco dansen. Het interieur is simpel (houten stoeltjes en tafeltjes), maar ook kleurrijk met veel gekleurde tegels op de grond en muur.

Op de kaart staan verschillende tapas; van albondigas tot patatas bravas en van spinazie met abrikozen (een aanrader) tot de lekkerste vongole (ook een echte aanrader). De prijs voor een tapa is gemiddeld €4,50, en je hebt er meestal 4-5 per persoon nodig. Weet je echt niet wat je moet nemen? Laat dan de keuken iets voor je uitzoeken. Dit kan alleen per tafel en kost €17,50 per persoon, waarbij je van alles wat kunt proeven. Dit is helemaal leuk als je met een grote groep bent, want dan krijg je pas écht veel verschillende gerechten voor je neus.

Maandag tot en met donderdag worden achterin de zaak lessen in Flamenco dansen gegeven, kijk op de website voor meer informatie.  Reserveren voor het restaurant kan niet, tenzij je met een groep van 10 personen of meer komt, dus wees op tijd of wacht even aan de bar met een koud drankje.

Bron: Flickr

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.