Redactie
Redactie Restaurants 15 jun 2014
Leestijd: 1 minuut

Drovers Dog

Genieten op z’n Australisch kan bij Drovers Dog op één van de twee locaties in Amsterdam. Hier eet je typische gerechten from down under – en dat de hele dag door!

Bij Drovers Dog kennen ze geen limiet: alles wordt hier uitgeprobeerd. Zo is het ontbijt allesbehalve standaard, en proberen ze juist allerlei smaken en structuren van ingrediënten met elkaar te combineren.

Zo staan er Corn Fritters op de kaart: een soort pannenkoekjes gemaakt van maïs, geserveerd met bacon, een gepocheerd eitje en chilisaus. Een zeer bijzondere combi, maar oh, zo lekker. Ook vind je andere klassiekers, zoals eggs benedict en Australische pancakes op het ontbijtmenu. En nog beter: de ontbijtgerechten zijn tot 16.00 uur te bestellen!

Ook de lunchgerechten zijn om te smullen: lekkere wraps, salades, soep, toast en een hamburger waar je U tegen zegt. En daarbij kun je lekkere homemade sapjes en smoothies bestellen.

Loop je even richting de vitrine bij de bar, dan zie je een ruime keus aan zoetigheden: rocky road, cheesecake, brownies en een niet te versmaden glutenvrije kokoscake.

Drovers Dog is de gehele dag geopend, naast ontbijten en lunchen kun je hier bovendien dineren. Op het meu vind je bijzondere gerechten als geroosterde kangoeroe met zoete aardappel en rode wijnsaus, maar ook gegrilde tonijn, lamsrack en een heerlijke vegaburger gemaakt van kikkererwten en linzen.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.