Redactie
Redactie Bakkerij / Patisserie 3 aug 2015
Leestijd: 1 minuut

Dessertbar

De prachtige stad Haarlem huist een wat ons betreft briljant concept: de Dessertbar. Hier kom je voor de lekkerste desserts gedurende de hele dag. En daar voor hoef je niet eerst drie gangen buiten de deur te eten. 

Het pand is een Rijksmonument, wat zorgt voor de unieke sfeer. Hier kan je de hele dag door (vanaf 12.oo uur) genieten van niet alleen desserts, maar ook huisgemaakte taarten, salades, broodjes en een heerlijk samengesteld kaasplankje.

Op de kaart staan eigenlijk alleen maar dingen waar we blij van worden. Van klassieke crêpes suzette tot met chocolademousse gevulde soesjes getopt met caramelsaus, en van een dame blanche of noir tot de tartufo gevuld met een chocolade-whiskeytruffel.

Maar, naast al deze zoetigheden kun je hier ook terecht voor een hartige lunch of borrel, vergezeld door minstens net zo lekkere broodjes, salades en hapjes.

Bij al het lekkers drink je een kopje thee, koffie, iets fris óf een smakelijk glaasje dessertwijn. En vraag vooral om advies voor een goed bijpassend drankje.

Klik hier voor meer informatie.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.