Redactie
Redactie Dineren 1 jan 2013
Leestijd: 1 minuut

*De Saffraan

Luxe dineren op een schip? Dat kan bij het met één Michelinster bekroonde restaurant De Saffraan. Het restaurant is gevestigd in ‘De Hoop op Welvaart’, een honderd jaar oude klipper (zeilschip) in de Eemhaven, net buiten het centrum van Amersfoort.

Het doel van De Saffraan is om de gast net zo enthousiast te maken als dat ze zelf zijn. Bij De Saffraan zijn ze dagelijks bezig om de smaken, bereidingen en texturen te perfectioneren. Ze werken voornamelijk met verse Nederlandse producten van hoge kwaliteit. En hiermee, samen met veel creativiteit, vakmanschap en enthousiasme, proberen ze een subliem menu te creëren.

De Saffraan1

Bij De Saffraan kun je terecht voor zowel lunch als diner. Je kunt gaan voor een verrassingsmenu van 5 gerechten voor €85, een menu waarbij je of 6 (€80) of 8 (€90) kleine gerechtjes proeft die een mix zijn tussen klassieke en moderne gerechten, een vegetarisch menu van 5- (€59), 6- (€64) of 8-gangen (€73) of je kunt à la carte bestellen.

De Saffraan is een sterrenrestaurant met tongstrelende gerechten en een goede service waar je je goed op je gemak voelt vanwege de informele sfeer!

De Saffraan3De Saffraan4

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.