Redactie
Redactie Dineren 13 sep 2014
Leestijd: 1 minuut

Café Vrijdag

Bij Café Vrijdag is het altijd gezellig druk. In de avond komen gasten voor een borrel of een snelle hap, en overdag is er een heerlijk ontbijt en lunch. Echt een café om je thuis bij te voelen.

Café Vrijdag bevindt zich op het randje van de Amsterdamse Rivierenbuurt, op de hoek van de Amsteldijk en de Vrijheidslaan. Wij waren er op een donderdagavond in augustus; het terras zat lekker vol, en aan het begin van de avond werd er ook binnen al volop geborreld en gegeten.

De kaart is laagdrempelig, goed geprijsd en heeft van alles wat. Probeer vooral de huisgemaakte Vrijdagburger: een goede café-burger met friet en mayo. En als toetje is de chocoladefondant een absolute aanrader: een heerlijk warm chocoladetaartje, geserveerd met rood fruit en cookie dough-ijs. Jum!

Zin gekregen in een avondje tafelen bij Café Vrijdag? Dan is reserveren aan te raden. Vraag om een tafeltje aan het raam, daar zit je het leukst.

www.cafevrijdag.nl

Bron: Facebook

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Café Vrijdag
Sluiten