Culy
Culy Dineren 30 nov 2012

*Bord’Eau

Bord’Eau is zonder twijfel één van de beste restaurants van Amsterdam en is gevestigd in het beeldschone 5-sterren hotel De L’Europe. Na nog geen 1,5 jaar open te zijn, zijn ze volledig terecht bekroond met een eerste Michelinster. Een prachtige bekroning na een lange renovatie van het hotel en een volledige reorganisatie van het restaurant.

Je komt hier voor een fantastische avond in een intieme sfeer, zittend aan de mooiste tafels en uitkijkend op de Amstel en het centrum van Amsterdam. De keuken tovert iedere keer weer de allermooiste gerechten op tafel en speelt in op de wensen van de gast. Wat het restaurant uniek maakt is dat de gerechten bestaan uit maar een paar ingrediënten, maar toch iedere keer weer een smaakexplosie zijn. Ook de “kaaskast” is een lust voor het oog en heeft een prachtige plek in het bijzondere restaurant.

Het eten is keer op keer subliem, en ook de exclusieve wijnen worden met zorg uitgezocht. De combinaties zijn al helemaal perfect, alleen het allerbeste wat perfect past bij het desgewenste gerecht. Tot slot maakt de altijd goede service, die rekening houdt met de gasten in het restaurant, het plaatje compleet. Een echte aanrader dus voor een prachtige avond uit vol culinaire verrassingen.

Bord'eau2Bord'eauBord'Eau

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
*Bord’Eau
Sluiten