Redactie
Redactie Restaurants 10 apr 2017
Leestijd: 1 minuut

Blijburg aan zee in Amsterdam maakt Amsterdammers blij

Als je in Amsterdam woont, kunnen de grijze wegen en gebouwen wel eens op je af komen. Dé oplossing: een dagje strand doen, op nog geen kwartiertje rijden afstand van de binnenstad. Huh? Op naar Blijburg!

Dit restaurant is reeds gesloten. Bekijk hier andere restaurants in Amsterdam.

In de zomer én winter kunnen Amsterdammers bij Blijburg aan zee hun kop in de wind steken, genieten van het uitzicht, eten, drinken, naar muziek luisteren en van alles wat Blijburg zo blij maakt.

Blijburg is sinds een paar jaar van haar tijdelijke status af en kan nu blijven waar ze is. Er zijn twee gebouwen met in totaal 1300 vierkante meter horeca. Voor een lange lunch, lome borrel of snelle snack.

De zaak is het hele jaar geopend voor lunch & diner. Chef Graham Sydney kookt met streekproducten en maakt ook graag vegetarische gerechten. Denk aan lekkere broodjes, quiche of soep (de harira is een favoriet!) voor de lunch, en avondgerechten als rundertartaar met yuzu en soja, lamscurry of verse vis.

En mocht je nog een geschikte plek zoeken voor een bedrijfsevenement, feestje of hei-dag: dat kan hier ook!

Blijburg vind je aan Pampuslaan 501 in Amsterdam (tram 26 neemt je er vanaf Amsterdam CS bijna helemaal naartoe), en is geopend op maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 23.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 23.00 uur.

Houd ook hun Facebook-pagina in de gaten voor leuke evenementen.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.