Redactie
Redactie Restaurants 7 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

Bastacosi

Bastacosi klinkt als een spreuk van een besnorde Italiaan uit een film, maar is in werkelijkheid een knusse houtoven-pizzeria in hartje Utrecht. 

Op het menu staan zo’n 15 verschillende, maar redelijk klassieke pizza’s. Hierbij is er voldoende keuze voor carnivoren, kaas-lovers, vegetariërs en visliefhebbers. Alle ingrediënten zijn vers, het deeg wordt in huis gekneed en de liefde voor het vak komt recht uit het hart.

Bastacosi in Utrecht

Extra fijn is dat de pizza’s in klein en groot formaat te bestellen zijn, en naast pizza’s om van te dromen verkopen ze er natuurlijk ook Italiaanse desserts als panna cotta en tiramisu.

Semi self service

Bij Bastacosi werken ze met ‘semi self service’. Dit houdt in dat je bij de kassa je favoriete pizza doorgeeft, betaalt en een paar minuten later aan tafel je eten geserveerd krijgt.

Hierdoor kunnen ze optimaal werken en hoef je nooit lang te wachten, ideaal! Prijzen voor de pizza’s variëren tussen de €6,- en de €13,-.

Adres Bastacosi

Je vindt Bastacosi op meerdere plekken in de stad. Te weten de Biltstraat 33, de Jan van Scorelstraat 28 en de Vleutenseweg 388.

Bastacosi is zeven dagen per week geopend vanaf 16.00. Kijk op de website voor het menu en meer informatie. 

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.