Redactie
Redactie Restaurants 22 okt 2016
Leestijd: 1 minuut

Sappige hamburgers en 35 biersoorten bij Bar35 in Den Bosch

In het hart van Uilenburg, de meest pittoreske wijk van Den Bosch, zit een plek waar jij je tanden in een sappige hamburger kan zetten. Bij Bar35 combineer je jouw burger ook nog eens met een van de bijzondere bieren die geschonken worden. Dit is een blijvertje!

Bij Bar35 eet je verrukkelijke burgers, allemaal huisgemaakt en klaargemaakt op de houtskoolgrill. Er is keuze uit wel tien verschillende soorten burgers, ook vegetarische varianten, die door de grill die mooie rokerige hamburgersmaak krijgen. Precies zoals het hoort.

35 x bier

En alsof dat nog niet genoeg is, staan er ook vijfendertig biersoorten op tap. Dit is dus de perfecte plek om lekker lang te blijven hangen. Op de drankkaart staan trouwens ook genoeg verrassende cocktails voor als je éven geen zin hebt in bier.

Naarmate de avond vordert gaat de muziek iets harder en komen de DJ’s plaatjes draaien. Kan je meteen die hamburger van daarnet er weer af dansen! Voor degene die niet willen shinen op de dansvloer is er buiten een verwarmd terras, perfect om een avond bij te kletsen onder het genot van een lekkere burger en een goed glas bier.

Kijk voor meer informatie op Facebook.

Bron: Bar35

 

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.