Koffiesalon 18 nov 2015 Culy

Bar Wolkers

Heb je zin in een lekker ontbijtje of lunch? Ga dan zeker een keer naar Bar Wolkers in Haarlem. Het interieur is een mix van nieuwe en vintage meubelen, de keuken is open en op het menu staan ruim belegde zuurdesembroodjes, yoghurt met vers fruit, altijd een soep van de dag, tosti’s én fijne borrelhappen. 

Op de broodjes vind je de lekkerste ingrediënten, zoals gerijpte boerenkaas met piccalilly, hummus met avocado, ossenworst met zuur en warme kiprollade uit eigen keuken. Ook de tosti’s zijn aan te bevelen, denk bijvoorbeeld aan kaas met sambal of met geitenkaas, walnoten en honing.

Wat betreft ontbijt bakken ze met liefde een croissantje voor je, maken ze een heerlijke kom yoghurt met cruesli, fruit, noten en zaden, of vullen ze je tafel met toast en het lekkerste beleg. De prijzen zijn gemiddeld, een broodje kun je bestellen in de formaten normaal en groot, en kosten respectievelijk rond de €6,- en €8,-.

Good morning ☕️

A photo posted by Karin Bijlsma (@insidewanderer) on

Working in coffeebar Wolkers with coffee and carrotcake. It's a inspiring and relax place with nice people #BarWolkers#Haarlem#

A photo posted by Masja Zonneveld (@masjazon) on

Tip: Neem eens een doordeweekse dag vrij met je lief en doe alsof je op vakantie bent in je eigen stad ?? ontbijtje bij favo spot Bar Wolkers in #Haarlem.

A photo posted by Marjolein (@smintenie) on

#colourmyday #wolkersfijnelunchtent #withmylove

A photo posted by Colour Your Closet (@colouryourcloset) on

Lunch! #tunamelt in goed gezelschap! @roosvanvugt @lonnekedotsch

A photo posted by Susan Aretz (@susanaretz) on

Werken in een prachtige ambiance

Fijn is dat ze bij het inrichten hebben gedacht aan mensen die graag willen werken onder het genot van wat lekkers. Onder elke tafel aan de muur zijn namelijk stopcontacten geplaatst, zodat je je laptop, tablet of telefoon altijd kunt opladen. Ook is de WiFi gratis.

Door de prachtige locatie (op de hoek van het Spaarne en de Gedempte Oude Gracht) en de hoge ramen is het er altijd licht. Het uitzicht is om van te dromen en vanaf het terrasje aan de voorkant heb je heerlijk zicht op de voorbij lopende en varende mensen. Leuk is dat ze veel jazz spelen waardoor de sfeer nog relaxter wordt.

Bar Wolkers is 7 dagen per week geopend, kijk hier voor de exacte tijden. 

 

Bar WolkersBar Wolkers2
Bron: Roomed
Reageer op artikel:
Bar Wolkers
Sluiten