Redactie
Redactie Dineren 11 jan 2014
Leestijd: 1 minuut

Late night dining bij Bar & Grill Huf

Huf is de nieuwste onderneming van horecatycoon Casper Reinders en is anders dan alle andere zaken. In plaats van de standaard Amsterdamse keukentijden, kun je hier namelijk ‘s avonds laat en tot zelfs na middernacht dineren.

En nee, dan hebben we het niet over kleffe fastfood happen of pita’s kaas. Maar over goddelijke gerechten als een Philly cheese steak, zeebaars met gegrilde pompoen, waldorfsalade met truffel, broodje braadworst met worst van Brandt en Levie en zelfs een crunchy Oreo milkshake. 

HUF 4

Bij Huf word je dus niet al om 21:30 de deur gewezen als je nog een hapje wilt eten. Sterker nog: ze propageren late night dining en serveren in het weekend tot 03:00 hun fijne hapjes én drankjes (ook niet onbelangrijk). Alleen zin in een alcoholische versnapering? Ook dan ben je hier meer dan welkom.

Het interieur is een mix van vintage en ruig, en geeft het geheel een bijzondere, laid back sfeer. Wees wel op tijd met reserveren, want het duurt niet lang meer voordat ook de rest van Amsterdam Huf heeft ontdekt.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.