Redactie
Redactie Restaurants 28 jul 2016
Leestijd: 1 minuut

Balls & Glory Eindhoven

In 2014 schreven we al over Balls & Glory, dé Belgische hotspot waar je komt voor sappige gehaktballen in alle soorten en smaken. Sinds kort hebben ze ook een vestiging in Nederland! 

Eigenaar Wim is een echte slagerszoon. Al in zijn jeugd was de Vlaamse gehaktbal zijn favoriete stukje vlees en na een reis rond de wereld opende hij zijn eigen zaak Balls & Glory.

Waar hij begon met vestigingen in Brussel, Antwerpen, Leuven en Gent, gaan ze nu dus de grens over naar Nederland. Waar precies? Eindhoven!

Bij Balls & Glory worden alle ballen met de hand gedraaid en gemaakt van de meest uiteenlopende ingrediënten. Daarbij worden ze gevuld met de lekkerste producten en heeft elke bal zijn eigen saus.

Voor erbij haal je een stoemp (stamppot) of salade en je kunt al het lekkers gelukkig ook mee naar huis nemen. Ook leuk: voor hun nieuwste vestiging hebben ze ook een Nederlands broodje bal op de kaart. Yum!

Je vindt het nieuwste filiaal aan de Nieuwstraat 30. Van maandag tot en met zaterdag is Balls & Glory Eindhoven open, van 10.00 ‘s ochtends tot 21.30 ‘s avonds.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.