Redactie
Redactie Afhalen 4 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

Baker & Moore

Ontstaan uit een geboren passie voor horeca en het kunnen trekken van een eigen plan, startten partners Paul & Eline ‘hun’ Baker & Moore in Rotterdam. Hier werken ze dagelijks aan hun passie: het verblijden van hun gasten door het beste te bieden op het gebied van vers, kwaliteit en beleving. 

Bij Baker & Moore kun je doordeweeks tot half elf ‘s ochtends en op zaterdag de hele dag genieten van hun uitgebreide ontbijt. Daarnaast kun je er zelf je ideale sandwich creëeren, koffie & sapjes drinken, taartjes eten en gewoon genieten.

Want met hun motto ‘jouw plek in de stad waar je ontspant, werkt en geniet’ schieten ze een pijl in de roos.

Veel van de gerechten worden zelf gemaakt en verder werken ze met bourgondische producten en lokale ondernemers. Fijn is dat je ook je bestelling mee kunt nemen.

Het interieur is ook noemenswaardig: het is een plaatje om te zien. Door een combinatie van veel natuurlijke tinten, hout en industriële materialen is het er erg licht en aangenaam toeven. En doet het zonnetje goed zijn best? Dan kan je ook plaatsnemen aan de lieve tafeltjes aan de voorkant van de zaak.

Baker & Moore is zeven dagen per week geopend tot 17.00 uur. Doordeweeks ben je welkom vanaf 07.30, op zaterdag vanaf 08:00 en zondag om 09.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.