Redactie
Redactie Dineren 1 mei 2014
Leestijd: 1 minuut

BAK Restaurant

BAK begon als een experiment, maar groeide uit tot een permanent restaurant aan ‘t IJ. En niet alleen het restaurant is succesvol, de chefs verkopen hun heerlijke hapjes ook op menig festival.

Bij BAK bedenken ze altijd hun eigen recepten, voor zowel gerechten als cocktails. De chefs koken ze graag met ‘vergeten’ groenten of andere minder bekende ingrediënten. Er is bij BAK geen vaste kaart, maar je kunt kiezen uit een dagelijks wisselend 4-, 5-, of 6-gangenmenu, dat gemaakt wordt met dagverse biologische en veelal lokale producten.

Op de website van BAK kun je bekijken met welke ingrediënten er welke week gekookt wordt. Wat er precies van gemaakt wordt, blijft echter een verrassing. Van woensdag tot en met zondag kun je van deze beleving genieten tijdens de lunch en het diner. Het is wel verstandig om even te reserveren!

Wil je genieten van de gerechten van BAK tijdens een festival? Kijk dan hier waar ze binnenkort met hun foodtruck staan.

Bron: Facebook

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.