Warme camembert uit de oven met pecannoten

Culy 16 apr 2012 Lunch

Dit recept voor camembert uit de oven is een echte allemansvriend: heerlijk voor tijdens de borrel, als voorgerecht of bovenop een pittige (rucola)salade. 

Verwarm de oven voor op 175 graden. Zet een klein pannetje op het vuur met het water, de honing en het takje rozemarijn. Verlaag het vuur als het mengsel aan de kookt raakt en verwarm het nog voor 10 minuten. Roer het wel tussentijds door.

Duw de camembert aan de bovenkant een beetje in zodat de noten er goed bovenop blijven liggen.  Giet het honingmengsel hieroverheen en leg het takje rozemarijn erop. Bak de camembert zo’n 8 minuten in de oven.

Serveer de warme camembert met warm stokbrood.

  • 60 ml honing
  • 60 ml water
  • 1 takje rozemarijn
  • 60 gram pecannoten, grofgehakt
  • 1 grote ronde camembert
  • stokbrood
Reageer op artikel:
Warme camembert uit de oven met pecannoten
Sluiten