Culy
Culy Recepten 31 maart 2016

Tortizza’s met feta en gehakt

Dit recept is simpel en perfect voor een doordeweekse dag: tortizza’s met feta en gehakt.

Verwarm je oven voor op 200 graden. Was en snijd ondertussen de tomaten in gelijke dunne plakken en pers een teentje knoflook uit.

Verhit een pan met een scheutje olie en voeg de knoflook en het gehakt toe. Rul het gehakt in vijf à zes minuten bruin. Bestrijk elke tortilla met een eetlepel tomatensaus, twee à drie eetlepels gehakt en drie plakken tomaat.

Verwarm de belegde tortilla wraps drie à vier minuten in het midden van de voorverwarmde oven. Verdeel de tortizza’s over vier borden en verkruimel de feta erover. Garneer met rucola.

Tortizza met feta en gehaktTortizza met feta en gehakt

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Tortizza’s met feta en gehakt
Sluiten