Tortizza’s met feta en gehakt

Culy 31 mrt 2016 Recepten

Dit recept is simpel en perfect voor een doordeweekse dag: tortizza’s met feta en gehakt.

Verwarm je oven voor op 200 graden. Was en snijd ondertussen de tomaten in gelijke dunne plakken en pers een teentje knoflook uit.

Verhit een pan met een scheutje olie en voeg de knoflook en het gehakt toe. Rul het gehakt in vijf à zes minuten bruin. Bestrijk elke tortilla met een eetlepel tomatensaus, twee à drie eetlepels gehakt en drie plakken tomaat.

Verwarm de belegde tortilla wraps drie à vier minuten in het midden van de voorverwarmde oven. Verdeel de tortizza’s over vier borden en verkruimel de feta erover. Garneer met rucola.

Tortizza met feta en gehaktTortizza met feta en gehakt

Voor 4 personen:

  • 8 tortilla’s
  • 250 gram gehakt
  • 70 gram rucola
  • 8 eetlepels tomatensaus
  • 200 gram feta
  • 1 teentje knoflook
  • 4 grote tomaten
Reageer op artikel:
Tortizza’s met feta en gehakt
Sluiten