Tomaat-paprika taartjes met geitenkaas van ZTRDG

Culy 6 jul 2016 Recepten

Elke week delen we een lekker recept van onze vrienden van ZTRDG.NL. Deze keer: tomaat-paprika taartjes met geitenkaas.

“De Machedoux geitenkaas doet het uitstekend bij de gegrilde paprika en tomaten. En daarnaast zijn deze hartige taartjes ook nog eens super makkelijk te maken. Kijk, daar houden we van!”

Het recept

Verwarm de oven voor op 180 graden. Grill de paprika’s in de oven en verwijder het vel.

Snij de geitenkaas in plakjes en verdeel over het bladerdeeg. Houd één centimeter van de rand vrij. Snij de tomaten in plakjes en halveer de honingtomaten.

Snij de ui in ringen. Verdeel de paprika, tomaten en ui over de kaas. Strooi zout en peper over de taartjes.

Klop het ei los en smeer de randen in. Plaats de taartjes in de oven en bak in circa 20 minuten goudbruin. Strooi voor het serveren de basilicum over de taartjes.

tomaat paprika taartjes met geitenkaas

Op ZTRDG.NL vind je heerlijke recepten van seizoensgebonden en vaak biologische producten. Bestel met één klik een recept of doe je boodschappen direct vanuit je luie stoel. Knettervers (vandaag bezorgd is gisteren geoogst!) wordt alles bij je thuisbezorgd. 

Voor 2 personen:

  • 2 gele paprika’s
  • 4 plakken bladerdeeg
  • 100 gram Machedoux geitenkaas
  • 2 tomaten
  • 1 trosje honingtomaten
  • 1 rode ui
  • Bosje (paarse) basilicum
  • 1 ei
  • Peper en zout
Reageer op artikel:
Tomaat-paprika taartjes met geitenkaas van ZTRDG
Sluiten